liepos 10d. – aš laimės kūdikis

Na nežinau, kaip man čia seksis… Jau vien pagalvojus, kad rytoj 7val. turėsiu būti gyvas – žudanti mintis. Katik perskaičiau savo tikslus.. ir kodėl gi aš pažadėjau, kad neturėsiu merginos? :) Nu gal kaip nors pratempsiu. Kad net nekiltų pagundų tokiam dalykui, aš sunaikinau savo SIM kortelę, one.lt jau nebėra (vargsas? -Ne, pabandykit ir jūs. Atsiras tiek daug laisvo laiko!)

Su anglų kalbos gramatikos knyga – irgi ne pyragai. Manau laikas mane privers tai padaryti. Mokytis tokių dalykų nemėgstu labiausiai… :/

Dėl pinigų..

Šiandien dirbau tik 3val., o uždirbau 30,- Lt! Visai neblogai… manau, kitą dieną pavyks uždirbti daugiau.
Rodos, jau minėjau, kad šiek tiek užsiimu web-puslapiais? Tai va, man pasisekė! Šiandien gavau pasiūlymą kurti vienai firmai (net nekurti, o kontroliuoti patį kūrimą) reprezentacinį puslapį. Manau mano kišenė turėtų papilnėti kokiais 1.000-2.000,- Lt (tačiau nenoriu prisišaukti nelaimeės, juk girtis negalima). Dar geriau tai, kad man pažadėjo dar vieną projektą, jeigu viskas pavyks su pirmuoju! Tai internetinė parduotuvė, o aš galėsiu uždirbti atskirą procentą nuo pelno! Puiku! 30/9000

Sportas

Šiandien tikrai galiu sakyti, kad buvau „ant bangos“. Aš stengiausi tobulėti (ko gyvenime dar beveik nedariau – viskas gaudavosi savaime :) ). Šiandien „ariau“ su geležiais, todėl esu savimi patenkintas. Ruošiu save kitam savo gyvenimo etapui – vasariui. Panos! Aš ateinu!

O dėl tų dėsnių… žadėjau būti geras, tačiau nelabai išeina.. aš sukurtas būti blogu :-D. Šiandien pats pagavau save, kai užgauliojau kitus. Negerai.
Na, bet nieko, manau pasitaisysiu. Būsiu malonus kitiems, to paties lauksiu ir iš jų.

—-

Šiam kartui tiek! Mėgaukitės atsakingai mano blogu, chi chi :) Man jau laikas miegoti, kitaip chana. Ryt 7valandą grosiu varpais, jei išgirsit – būtinai rašykit :)))

Taigi… Diena nepraėjo veltui. Beje! Net nesitikėjau, kad atsiras du nauji RSS srauto vagys :) I like it. Jūs man padedat siekti tikslo. Ačiū!
Peace!

2 Responses to “liepos 10d. – aš laimės kūdikis”

  1. Profilio nuotrauka (Mantas) Mantas sako:

    Prie srauto vagių manęs nėra, nes aš paėmęs bendrą private.lt rss :)

  2. Oni sako:

    Kiekvienai veiklai turi turėti motyvacijos. Kam Tau reikalingi 9000 litų, jau supratau; kodėl apsisprendei neturėti merginos, irgi supratau; keltis septintą valandą – na, viskas kaip ir aišku…

    Bet kam Tau reikalinga sausa anglų kalbos gramatika?