liepos 17d. – antroji savaitė

Jau eina antroji savaite, kai aš stengiuosi būti kitoks (sekasi nekaip). Iš tiesų – labai sunku.. Jaučiu didžiulį nuovargį, esu alkanas kaip šuo (nors tikiu, kad tai padės man priaugti svorio), todėl šiandien nusprendžiau nesportuoti.

Jūs patikėkite manimi, kaip sunku atsikelti septintą ryto kiekvieną dieną. Darbo diena praktiškai pailgėja dvigubai, noris valgyti valgyti valgyti. Manau vien dėl to aš priaugsiu svorio, nes mano valgymai padažnėjo, o suvalgau daug daugiau. Dėl kankinančio nuovargio aš turėjau atsisakyti savo įpročio vėlai eiti miegoti. Ypatingai sunku! Dabar einu miegoti 00:00val.

Kitas įprotis, kurio aš taip pat atsisakiau

Netikėjau, kad knyga gali padėti mesti rūkyti.

Turiu pripažinti – ji man padėjo tai padaryti. Visiems rūkantiems rekomenduoju ją perskaityti.  O kodėl ją skaityti? Todėl, kad šioje knygoje aprašyti metodai padeda mesti rūkyti net 95proc. norinčių tai padaryti (NORINČIŲ)! Autorius surukydavo 60-100 cigarečių per dieną, dabar jis gailisi, nes rūkalai jam atimė jaunystę, sugadino širdį.  Bet, aš ne apie tai, nors trumpai apibrėšiu – nemanykime, kad rūkymas malšina nuobodulį, nervus ir atpalaiduoja. Turiu jus nuvilti, tai tik iliuzija. (jei netikite tiesiog užsirūkykite tą nelemta smirdinčia cigaretę). Aš su autorium jau mečiau – meskite ir jūs 😉

Darbas

Visi pasaulio pinigai nėra uždirbami per viena dieną :-). Dirbu, dirbu, dirbu. Kaip ir minėjau, projektuoju ir vadovauju vienam projektui, žadėjo dar vieną projektą (dėl konfidencialumo nenoriu jų atskleisti). Pats planuoju dideles išlaidas savo kitam internetiniam projektui, todėl mano ir taip tuščia kišenė dar labiau patuštės.. Net nežinau ką ir daryti, kaip jų gauti. Galimybių yra, bet noro nėra, o nėra todėl, kad aš pervargęs.

Sportas

Atrodo suėmiau save į rankas, tačiau ne iki galo. Pradėjau sportuoti, naudoju „penkių“ taisyklę. Sportuoju beveik kasdien, norėčiau dažniau, bet smegenys to neleidžia. Pradėjau daryti AIR ALERT 3 šuolio gerinimo programą, nes mano krepšinio įgūdžiai tokie prasti, kad gėda darosi. whatever, manau viskas bus o.key

Ir iš viso

Esu silpnavalis. Aš nesugebu sau nustatyti prioritetų: kas svarbu , o kas ne. Aš vistiek dar neatsikračiau savo įpročio „malonumai -pirmoje vietoje“. Net nežinau ką ir bedaryti. Puikiausias pavyzdys tai, kad aš net pradėjau tingėti rašyti šį blogą! Sugrąžinkit man norą būti kitokiu.

Blogai. Labai blogai.
Keep me going, please!

6 Responses to “liepos 17d. – antroji savaitė”

  1. Profilio nuotrauka () apulis sako:

    Panašų bloga mačiau, kaip bičiukas sportuoti bandė jam pavyko 2 mėnesius, jis strigti pradėjo po mėnesio o tu po savaitės.
    P.S.Air Alert 3 gera programa, bet esmė apšilimas, jei ne tai po mėnesio parašyt galėsi, kad skauda kelienius.

  2. Tadas sako:

    Dėl sporto – nežinau ar tai darei, bet prieš pradedant aktyviai sportuot reikėtų atlikt šiokį tokį tyrimą. Aišku, gali samdytis trenerį, bet asmeniškai aš mėgstu daryti viską pats :]. Internete informacijos (net ir lietuvių kalba) daugiau nei pakankamai. Kai geriau supranti kas vyksta su tavo kūnu darant tą ar aną, daug lengviau jį tobulinti. Štai lietuviški resursai, kurie tikrai pravers, net jei ir nenori tapt raumenų kalnu:
    http://www.kulturizmas.net/
    http://www.bodybuilding.lt/

    O dėl air alert, tai kiek girdėjau ši programa nelabai gera sanariams. Na ir šiaip, nejau +10 cm. šuolio padarys tave geresniu krepšininku? :]

  3. Evaldas sako:

    nugi dar tik savaitė praėjo, viskas prieš akis 😉

  4. Polububijus sako:

    Manau dėl vieno dalyko tau bus sunkoka – priaugti svorio ir sportuoti. Šie du dalykai kažkaip nesiriša kartu…

  5. Grim sako:

    Svoris ir sportas rišasi dar ir kaip. Mano brolis teoriškai turi antsvorio, bet jis daug sportuoja. Visas svoris eina į raumenis, todėl jis neatrodo storas, nors sveria beveik 100kg, o ūgis 189cm.

    O dėl valios – niekas tau neįpirš, jei pats iš tikrųjų to nenori. Juk nemanei, kad per kelias savaites pakeisi visą gyvenimą. Užtruks.

  6. similar webpage

    liepos 17d. – antroji savaitė « bÅ«k erelis, o ne antis