liepos 23d. – viskas negali sustoti!!!!!!!!

Šio įrašo pavadinimas ne itin atitinka tikrovę, nes aš jau baigiu pasveikti. O susirgau žvejyboje. Jūs net neįsivaizduojate koks man buvo PRAGARRRRRRRAS“per prievartą“ žvejoti, jaučiant neapsakomus galvos skausmus ir turint 38 temperatūros. Tuom viskas ir nesibaigė. Viso šio įvykio pasekoje, mano tikslai pradėjo griūti. Aš buvau priverstas nustoti sportuoti, dirbti ir net skaityti. Tiesą pasakius, tada, žvejyboje, 100 gramų man padėjo pasveikti „tam kartui“.

Juk viskas negali sustoti!

Aš jau jaučiu kaip man viskas slysta iš rankų, šį liga mane dar labiau palaužė. Bet nieko – manau rytoj vėl pradėsiu lipti laiptais į viršų. Mano tikslai bus pasiekti.


Iš tiesų nėra viskas taip lengva, kaip pradžioje atrodė

Galiu pasakyti, kad viską pradėjau su didžiuliu entuziazmu, todėl viskas sekėsi labai gerai. Aš toks žmogus – mane nesekmės moko ir stumia į priekį, todėl pajutęs sėkmę aš nustoju „augęs“. Visas šias dvi savaites aš domiuosi viskuo, keliuosi 7 val. ryto, dirbu, sportuoju, vakare ir knygą spėju kokią paskaityti. Bet tai užknisa! Tai juk sumauta RUTINA! Ir tik dabar, rašydamas šį įrašą, aš prisiminiau apie bambukus. Ar girdėjote, kaip jie auginami? Iš pradžių yra pasėjamos sėklos, o tų bambukų augintojai juos prižiūri: puoselėja ir laisto. Tačiau jie nežino ar tas bambukas, kuriam jie skiria tiek daug laiko, išviso išdygs? Tačiau nebūtų viskas taip saldu, jeigu tas bambukas vos išdygęs, per dvi dienas, neišaugtų iki 6 metrų aukščio!!! Yra dėl ko stengtis? Ši mintis mane skatina ir aš žinau, kad aš savo tikslą pasieksiu. Nors rutina yra rutina. Sunku prie jos priprasti.

Kaip?

Aš nebedirbu dėl fiksuoto atlyginimo. Kaip ir minėjau aš vadovauju triems internetiniams projektams (apie juos vėliau), iš kurių ir tikiuosi pelno, bet darbo tikrai dar labai daug (pritaikau bambuko taisyklę). Kaip manote, ar man pavyks? Prabalsuokite apačioje.

Dar vienas įsitikinimas

Šį metodą sugalvojau aš, todėl net nemėginkite jo patentuoti ;))
O viskas taip: įsivaizduokite, kad turite savo antrininką šioje žemėje!!! Jis ir jūs – du vandens lašai. TAČIAU! Jis protingesnis, gražesnis, geriau žaidžia krepšinį, ir apskritai – jam labiau sekasi! Jūs klausite – Kodėl? Juk mes – tai du vandens lašai? Jis tiesiog siekia savo tikslo, jūsų antrininkas (jūsų vidinis „aš“) netingi dirbti! Jis dirba. O kol TU skaitai mano rašliavas, jis dirba sporto salėje! Negana to, jis kitoje rankoje dar ir knygą skaito! Fantastika! Jeigu ir toliau lauksi, jis tave pralenks ir paliks tave, nes būsite visiškai nebepanašūs.

Man šis metodas padeda judėti į priekį. Gal jūs jo net nesuprasite. Aš juk niekada nemokėjau raiškiai reikšti savo minčių.

Man pavyks!!!

Ar man pavyks šį eksperimentą baigti iki pat galo?

View Results

Loading ... Loading ...

One Response to “liepos 23d. – viskas negali sustoti!!!!!!!!”

  1. Mindaugas J. sako:

    Pasirodo tu per silpnas. Gaila.